+45 59 21 60 01
flair@flair-regnskab.dk

Forretningsplan

Forretningsplan

Forretningsplan

Forretningsplan

Drømmer du om at starte egen virksomhed? Så er der en række overvejelser, du skal gøre! Al erfaring viser, at det er afgørende for din succes, at du har forberedt dig godt. Jo mere gennemarbejdet din idé er, jo større er chancen for at din virksomhed overlever.

Forretningsplanen er din beskrivelse af, hvordan din virksomhed skal designes og udvikles. Form og indhold er individuel, men det er vigtigt at du tager stilling før du kaster dig ud i at gøre drømmen til virkelighed. Til at starte med, kan du søge inspiration på virk.dk, som har samlet en række skabeloner du kan få brug for.

Din forretningsplan skal som udgangspunkt beskrive:

  • Stærke og svage sider
  • Produkter / ydelser
  • Markedsbeskrivelse, trusler og muligheder
  • Markedsføring og salg
  • Organisering af virksomheden
  • Udviklingsmuligheder
  • Budgetter
  • Finansiering

Selvom det kan føles uoverskueligt nu og her, er forretningsplanen den bedste måde at sikre din virksomheds overlevelse.