+45 59 21 60 01
flair@flair-regnskab.dk

Kompetencer

Vores kompetencer

Hos Flair Regnskab & Revision varetager vi dit regnskab og administration. Hvad enten det drejer sig om bogføring, betaling, fakturering, revision, eller inkasso, har vi kompetencerne til at løse opgaven for dig.

MANGE ÅRS ERFARING

Vores store erfaring er fordelt på flere medarbejdere og kan derfor matche dine behov med den rette kompetence. Som regnskabs- og revisionscenter tilbyder vi veluddannede medarbejdere med adskillige års praktisk erfaring inden for vores fagområder.

TIDSSVARENDE UDSTYR

Vi servicerer vores kunder fra indbydende og moderne indrettede lokaler med masser af teknologi, nyeste versioner af edb-programmel og andre nødvendige faciliteter, som der må forventes af et moderne og tidssvarende servicecenter.

FOKUS PÅ KUNDERNE

Hos os er du ikke blot et nummer i rækken. Selvom vi har mange kunder, sætter vi pris på hver og en. Også på dig. Vore nøgleord er fleksibel og individuel personlig håndtering af kundeønsker og behov. Den personlige kontakt er gensidig.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hvad enten du vil kende udgiften på forhånd, eller vil tage det hen ad vejen, har vi en model der passer. Vi tilbyder at levere den rigtige løsning til en konkurrencedygtig pris, enten til fast afregning eller på timebasis. Hvad er bedst for dig?