Papirjunglen er svær at finde rundt i, og som selvstændig eller virksomhedsejer bliver man konstant udfordret med nye regler og forordninger. Derfor har man naturligvis brug for rådgivning.

Bogføringsloven, selskabsloven, skattelovgivning, lønoverenskomster og person-data-loven er blot nogle eksempler.

Vi hjælper dig gennem junglen og rådgiver dig, så du får optimal udnytte af din virksomheds drift.

Når du er kunde hos Flair Regnskab & Revision ApS, kan du altid kontakte os telefonisk med konkrete spørgsmål – naturligvis uden beregning.

Herunder finder du yderligere eksempler på vores kompetencer.

Kontakt os idag


    Har du brug for eksperthjælp og rådgivning til din virksomhed?

    Der er ikke nogen tvivl om, at det er enormt svært at finde rundt i alle de forskellige regler og lovgivninger der er vedrørende bogføring og regnskab. Derudover bliver man som selvstændig eller virksomhedsejer konstant udfordret med nye regler og forordninger, som man skal tage højde for. Nogle eksempler på dette er bogføringsloven, selskabsloven, skattelovgivningen, lønoverenskomster. Det skal du naturligvis ikke bruge din tid og energi på at tænke over.

    Som kunde hos Flair-Regnskab er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har konkrete spørgsmål, som du har brug for hjælp til. Det er naturligvis også helt uden beregning. Vi vil altså hjælpe dig igennem den uendelige papirjungle og rådgive dig. Vi kan sikre at du får det maksimale ud af din virksomheds drift.

    Vi har samlet mange års erfaring inden for bogføring, rådgivning og regnskab. Vi kan uden tvivl hjælpe dig uanset hvad du har brug for hjælp til. Eksempler på de forskellige områder vi kan give dig rådgivning til, er opstart af virksomhed, håndtering af skat, investeringer, firmabiler, ejendomme og sparring. Derudover kan du naturligvis også få hjælp til meget andet, hvis du skulle have et konkret spørgsmål, som ikke lige falder ind under disse emner. Nedenunder kan du finde et overblik over de forskellige områder som vi kan hjælpe dig med.

    Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, eller nærmere om vores forskellige priser, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten give os et kald på telefonen, eller kontakte os via kontaktformularen nedenunder, og så vil vi kontakte dig. Vi glæder os til at høre fra dig, og sammen finde frem til den helt rigtige løsning for netop din virksomhed.