Hvad er Flair Regnskab?

Der er tre forskellige dele, som gør Flair-Regnskab til den virksomhed som vi er i dag. Det er selve virksomheden, vores medarbejdere og vores fantastiske kunder. Lær mere om os her.

Flair Regnskab

Flair-Regnskab er fysisk placeret i Dianalund, men servicerer kunder fra hele landet. Vores vision er at levere konkurrencedygtige priser og altid den absolut bedste kundeservice. Vil du gerne vide præcis hvad du skal betale på forhånd, eller er du mere interesseret i at tage det hele henad vejen? Uanset hvad du foretrækker, så har vi den perfekte løsning til dig. Vil du vide mere om dette er du velkommen til at kontakte os via telefonen eller gennem kontaktformularen nedenunder.

Vores medarbejdere

Hos Flair Regnskab er vi stolte af vores medarbejdere. Vi har et skarpt team af seks dygtige og erfarne medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe til med din virksomhed. Vores medarbejder udgør mange års erfaring inden for regnskab, revision, bogføring, lønregnskab, og så videre. Vores kompetente team står klar til at give dig professionel rådgivning og til at håndtere alle de kedelige opgaver, som du ikke har tid til.

Vores kunder

Hos Flair-Regnskab har vi en lang række fantastiske kunder, som vi er enormt glade for. Vi sætter stor pris på alle vores kunder, og elsker at samarbejde med dem og løse de forskellige udfordringer som de står med. Du kan forvente en høj kundeservice og en individuel personlig håndtering af dine ønsker og behov. Vi har kunder fra alle mulige forskellige industrier og er ikke et sekund i tvivl om, at vi kan hjælpe din virksomhed, uanset hvilken type virksomhed det er.

Er du interesseret i at lære mere om os som virksomhed og hvad vi helt præcist kan tilbyde dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via telefon eller kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig og at hjælpe dig fremadrettet med dine administrative opgaver.