Som kunde hos os får du adgang til alle administrative kompetencer vi kan tilbyde i virksomheden.

Du bestemmer selv, om du vil bruge virksomheden Flair-Regnskab som økonomisk sparringspartner eller som revisoren, der har styr på alle detaljer.

Samtidig er vi også bogholderen, der sørger for klargøring af bilagsmateriale, årsrapport og skatteopgørelse.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og bruger deres erfaringer til gavn for vores kunder.
Vi er uformelle og går gerne langt for at hjælpe vores kunder.

Vi samarbejder med advokater, statsautoriserede revisorer, forsikringsmæglere og IT virksomheder og kan derfor altid henvise til en kompetent samarbejdspartner.

Virksomheden Flair-Regnskab

Vi er på kontoret alle hverdage mellem
kl. 9.00 og kl. 16.00 eller efter aftale.

Kontakt os idag


  Flair Regnskab og Revision ApS

  Som kunde hos Flair-Regnskab får du adgang til den store mængde kompetencer og erfaring, som vi sidder inde med. Du kan både benytte dig af os som en økonomisk sparringspartner eller som din faste revisor, der altid har fuldstændigt styr på din økonomi. Udover det vil vi også altid fungere som din bogholder og holde styr på alle dine bilagsmaterialer, årsrapporter og skatteopgørelser.

  Hvor ligger Flair Regnskab?

  Vi har vores fysiske kontor i Dianalund, hvor hele vores team af erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Alle vores medarbejdere er kanondygtige, og udgør samlet set en kæmpe mængde erfaring og kompetencer. Vores medarbejdere har flere års erfaring og er alle veluddannede, så vi uden tvivl kan håndtere enhver regnskabsmæssig problemstilling.

  Vores vision

  Vores vision er at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse. Derfor er vi også meget fleksible og kan altid finde frem til den helt rigtige løsning med vores kunder. Vil du gerne vide det præcise beløb fra start, eller vil du gerne tage de forskellige regninger som de kommer henad vejen? Uanset hvad du ønsker, så har vi en model der passer helt perfekt til din virksomhed. Du kan f.eks. enten betale et fast beløb eller på timebasis, alt efter hvad du foretrækker. Derudover sørger vi naturligvis altid for, at vi sælger til en konkurrencedygtig pris.

  Vi håber at dette har vakt din interesse. Er du interesseret i at lære mere om vores virksomhed, eller hvilke ydelser vi kan tilbyde dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller kontaktformularen der er her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop din virksomhed, og du kan bruge din tid på alt det spændende arbejde der er med at starte en virksomhed op.