Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher pga. vores vidtrækkende kompetencer og store erfaring..

Vi servicerer bl.a.:

 • Håndværksvirksomheder
 • Mekanikere
 • Produktionsvirksomheder
 • Entreprenører
 • Vognmandforretninger
 • Rengørings- og servicevirksomheder
 • Detailhandel
 • Restauranter og Pizzeriaer
 • Bo- og opholdssteder
 • Andelsboligforeninger
 • Offentlige myndigheder
 • Velvære og massageklinikker
 • Frisører

Hvad siger vores kunder

Højvang Laboratorier A/S er glade for samarbejdet med Flair Regnskab ApS. Der er hurtig respons, når vi henvender os, og vi får gode forslag til problemløsning, når vi har behov for det.

Vi bliver altid mødt af glade og smilende medarbejdere på kontoret, og der er en god stemning.

Produktionschef Mehdi Javadi / Højvang Laboratorier A/S

Siden Dataspecialisten startede tilbage i 2000, har vores regnskab ligget trygt i hænderne hos Flair Regnskab & Revision ApS

I takt med at vi har vækstet, har Flair vokset med og understøtter derfor stadig vores behov.

Det giver tryghed at vide, at vi ikke skal bekymre os om regnskab, bogføring og skat – samtidigt med, at vi selv vælger, hvilke opgaver vi gerne selv vil løse, for hele tiden at have følingen med vores virksomhed.

Indehaver Jacob van Dijk / Dataspecialisten

Vi er forholdsvis nye hos Flair Regnskab & Revision ApS – vi har brugt dem et par år, men er ovenud tilfredse og er overbevist om, at vi hos Flair har en meget kompetent administrator.

Vi er en mindre forening, men føler ikke at vi af den grund kommer bagerst i køen. Vi kan til enhver tid tage kontakt og få råd og vejledning, når det drejer sig om køb og salg af andele mm.

Direktør Jan van Dijk er nærværende, han kender os, og vi har stor tillid til hans engagement i foreningen.

Formand Anette Kristensen / A/B Annebergparken

Jeg har kun ros til overs for Flair Regnskab & Revision ApS og deres medarbejdere.

Jeg har ikke de bedste erfaringer med regnskabsfirmaer, men må indrømme at Flair er helt anderledes.

Jeg kan altid få den hjælp, jeg har brug for – hvis jeg f.eks. ringer med et spørgsmål, kan jeg altid få fat i nogen, der kan komme med et hurtigt svar.

Jeg er glad for samarbejdet og giver dem mine bedste anbefalinger.

Direktør Jan Westy Hansen / Nordisk Svejse Teknik ApS

Kontakt os idag


  Vi er stolte over vores kunder fra mange forskellige brancher

   Vi er enormt glade for alle vores kunder her hos Flair Regnskab, og behandler alle sammen som nummer et i rækken. Vi sætter stor pris på det gode samarbejde og at løse alle de forskellige udfordringer der opstår.

  Vi har kunder fra mange forskellige brancher på grund af vores vidtrækkende kompetencer og mange års erfaring. Blandt vores mange forskellige kunder servicerer vi f.eks. frisører, mekanikere, håndværksvirksomheder, detailhandel, restauranter og mange flere. Vi har samlet i vores team her hos Flair Regnskab kompetencerne til at hjælpe enhver form for virksomhed. Vi kan derfor uden tvivl også hjælpe dig med din virksomhed.

  Vi er også uendeligt stolte over den feedback og de kundeanmeldelser vi får af vores kunder. Vi har utallige femstjernet anmeldelser fra store virksomheder, som roser vores service til skyerne. Gennem de anmeldelser vi har fået fra vores kunder, bliver vi blandt andet rost meget for vores hurtige respons, høje kvalitet, gode priser og at man altid bliver mødt med et stort smil på læberne af vores ansatte. Nedenunder kan du se nogle af de kundeanmeldelser vi har fået fra vores fantastiske kunder. Her vil du blandt andet kunne se de femstjernet anmeldelser vi har fået af dataspecialisten.dk, Højvang Laboratorier, Nordisk Svejse Teknik, og flere.

  Er du interesseret i potentielt at blive vores næste kunde, eller bare at høre mere om os som virksomhed, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre gennem vores kontaktformular, som kan findes her på vores hjemmeside, eller ved at give os et kald over telefonen. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.